سایت بانوان با گفتگوهای ویژه مخصوص بانوان و مباحث مختلف ادبی ، علمی ، اجتماعی ، فرهنگی همراه با مطالب جالب ، خواندنی و متنوع
درج تبلیغ در سایت صفحه اصلی سایت مقالات سایت رتبه سایت شما دریافت مطالب از طریق ایمیل تماس با ما صفحه اصلی تالار گفتگو تبادل لینک
تاریخ امروز 04 سپتامبر 2010, 05:51

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 18 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدی
 هنر و تمدن ایرانی 
نویسنده پیام
آواتار کاربر

عضو: 03 ژوئن 2008, 21:28
آدرس: تهران
پست هنر و تمدن ایرانی
سلام.چون من یه ایرانیم و به ایرانی بودنم افتخار میکنم این قسمت را ایجاد کردم تا همه این تصویر یا چیزهایی از این قبیل را مشاهده کنند.دوستان هم مطالب خود را قرار دهند تا من هم استفاده کنم.
این عکس وصیت نامه ی داریوش کبیر است.......

برای مشاهده تصاویر و دانلود فایل های ضمیمه ، لازم است در سایت ثبت نام کرده و با نام کاربری خود وارد شوید. در حال حاضر ثبت نام در سایت رایگان است.

17 ژوئن 2008, 10:30
مشخصات شخصی
آواتار کاربر

عضو: 24 نوامبر 2007, 19:39
پست Re: هنر و تمدن ایرانی
سلام
خوبه ::smiling::
به نظرم بد نیست به ناظر بگین اینو به تالار گردشگری منتقل کنه اونجا خواننده های مخصوص خودش رو داره
::smiling:: ::rose::

17 ژوئن 2008, 11:05
مشخصات شخصی
آواتار کاربر

فرمان کوروش کبیر

فرمان کوروش کبیر که منشور آزادی است و بر روی یک استوانه گلین، به خط میخی و به زبان آریایی نوشته شده است در 1878 در جریان حفاریهای محل تمدن بابل به دست آمد. در این فرمان، کوروش، شیوه رفتار انسانی با ساکنان سرزمین بابل را برای فاتحان ایرانی شرح داده است.

باستان‌شناس کلدانی، هرمز رسام یک استوانهٔ سفالین کوچک (۲۵ سانتیمتر) به شکل بشکه یافت که شامل یک نوشته از کوروش بزرگ بود. این استوانه که اکنون در موزهٔ بریتانیا نگهداری می‌شود.

ضمیمه:
koroush2.jpg

منشور کوروش بزرگ یک استوانهٔ سفالین پخته شده، به تاریخ ۱۸۷۸ میلادی در پی کاوش در محوطهٔ باستانی بابِل کشف شد. در آن کوروش بزرگ رفتار خود با اهالی بابل را پس از پیروزی بر ایشان توسط ایرانیان شرح داده است. این سند به عنوان نخستین منشور حقوق بشر شناخته شده و به سال ۱۹۷۱ میلادی سازمان ملل آنرا به تمامی زبانهای رسمی سازمان منتشر کرد.

من دين و آيين و رسوم ملتهايي كه من پادشاه آنها هستم محترم خواهم شمرد و نخواهم گذاشت كه حكام و زير دستان من ، دين و آئين و رسوم ملتهايي كه من پادشاه آنها هستم يا ملتهاي ديگر را مورد تحقير قرار بدهند يا به آنها توهين نمايند .

من از امروز كه تاج سلطنت را به سر نهاده ام تا روزي كه زنده هستم، هر گز سلطنت خود را بر هيچ ملت تحميل نخواهم كرد و هر ملت آزاد است كه مرا به سلطنت خود قبول كند يا ننمايد و هر گاه نخواهد مرا پادشاه خود بداند من براي سلطنت آن ملت مبادرت به جنگ نخواهم كرد .

من نخواهم گذاشت كسي به ديگري ظلم كند و اگر شخصي مظلوم واقع شد من حق وي را از ظالم خواهم گرفت و به او خواهم داد و ستمگر را مجازات خواهم كرد .

من اجازه نمي دهم مال غير منقول يا منقول ديگري را به زور يا به نحو ديگر بدون پرداخت بهاي آن و جلب رضايت صاحب مال ، تصرف نمايد.

من تا روزي كه زنده هستم نخواهم گذاشت كه شخصي ديگري را به بيگاري بگيرد و بدون پرداخت مزد وي را بكار وادارد .

من امروز اعلام مي كنم كه هر كس آزاد است كه هر ديني را كه ميل دارد بپرستد و در هر نقطه كه ميل دارد سكونت كند ، مشروط بر اينكه در آنجا حق كسي را غضب ننمايد و هر شغلي را كه ميل دارد پيش بگيرد و مال خود را به هر نحو كه مايل است به مصرف برساند ، مشروط به اينكه لطمه به حقوق ديگران نزند .

من اعلام مي كنم كه هر كس مسئول اعمال خود مي باشد و هيچ كس را نبايد به مناسبت تقصيري كه يكي از خويشاوندانش كرده مجازات كرد . مجازات برادر گناهكار و برعكس به كلي ممنوع است و اگر يك فرد از خانواده يا طايفه اي مرتكب تقصير ميشود فقط مقصر بايد مجازات گردد ، نه ديگران.

من اجازه نخواهم داد كه مردان و زنان را به عنوان غلام و كنيز بفروشند و حكام و زير دستان من مكلف هستند كه در حوزه حكومت و ماموريت خود ، مانع از فروش و خريد مردان و زنان بعنوان غلام و كنيز بشوند و رسم بردگي بايد به كلي از جهان برافتد .

برای مشاهده تصاویر و دانلود فایل های ضمیمه ، لازم است در سایت ثبت نام کرده و با نام کاربری خود وارد شوید. در حال حاضر ثبت نام در سایت رایگان است.

17 ژوئن 2008, 11:11
مشخصات شخصی
آواتار کاربر

نقشه امپراتوری کوروش (البته تو وصیت نامه داریوش هم همین رو نوشته ) در ایران باستان به سال 540 پیش از میلاد که بیست و پنج کشور جزء امپراتوری ایران است
ضمیمه:
koroush.jpg

17 ژوئن 2008, 11:15
مشخصات شخصی
آواتار کاربر

عضو: 03 ژوئن 2008, 21:28
خیلی ممنون که زود از این کار من استقبال کردین. ::hand:: ::hand:: ::hand::

17 ژوئن 2008, 16:19
مشخصات شخصی
مشاهده پست های قبلی:  نمایش بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 18 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدی

افراد آنلاین